Mihai Voropchievici prezintă cele 3 zodii norocoase ale anului 2024: Portofel plin, fluturi în stomac şi călătorii în toată lumea

"În anul 2024 sunt zodii Alfa, care știu ce vor, știu cum să acționeze, știu să profite de toate oportunitățile care le apar și mai au și un ajutor, au planeta Jupiter, cea a norocului și a abundenței. Planeta le va ghida pașii acestor zodii.

22 ian. 2024, 16:31
Mihai Voropchievici prezintă cele 3 zodii norocoase ale anului 2024: Portofel plin, fluturi în stomac şi călătorii în toată lumea

Nativii care vor avea succes sunt numai aceia care reușesc să își pună în prim plan viitorul, însă numai unele zodii reuşesc asta. Știu cu ardoare ce dorințe au și găsesc toate modalitățile să și le împlinească”, a spus numerologul Mihai Voropchevici în cadrul rubricii Adevăruri ascunse.

Zodii pline de noroc în 2024: Berbec
Nativii din această zodie au parte de multe reușite și pe plan personal, dar și profesional, pentru că sunt plini de pasiune, puternici și determinați iar acest lucru va face ca tot ce îi stă în putință să pună în aplicare pentru a-și vedea visul cum se transformă în realitate.

Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 ianuarie 2024. Complicaţii pentru Berbec, săptămână de vis pentru Scorpion
Pentru Berbec nimic nu este greu în 2024. Anul vine pentru ei cu o lecție pe care abia așteaptă să o învețe. Sunt unele momente în care simt că se pierd cu firea, însă atunci își amintesc cât de important e să muncească și să își recunoască greșelile.

Prima parte a anului 2024 va fi marcată de câștiguri substanțiale pentru nativii zodiei. Berbecii reușesc să atragă banii cu ușurință în viața lor, iar acest lucru îi motivează să lucreze și mai mult pentru că își doresc câștiguri și mai mari.

Atunci când vor simți că nu mai fac față, berbecii se retrag, își vor găsi liniștea și puterea în prieteni și în familie. Totodată nativii din zodia Berbec vor avea nevoie de tot sprijinul pe care l-ar putea primi pentru a ieși din impas. Cea de-a doua jumătate a anului 2024 va fi marcată de împliniri pe plan personal.

Zodii pline de noroc în 2024: Leu
În 2024, Jupiter și Venus o să le ofere nativilor din zodia Leu mai multe lecții despre ceea ce înseamnă iubirea și cât de importantă este aceasta, mai ales pentru ei. Leii nu trebuie să își piardă speranța dacă pentru o perioadă scurtă dispare iubirea din viața lor.

Prima jumătate a anului 2024 va fi marcată de multe lecții importante. În acest an vor avea șansa să cunoască o persoană importantă care le va schimba complet perspectiva de viitor.

Zodii pline de noroc în 2024: Săgetător
Nativii din Săgetător nu se lasă mai prejos și țin pasul cu celelalte două zodii. Această zodie are factorul de noroc mult mai mare decât celelalte două zodii.

Zodia care a tras cartea de Roşu! Mihai Voropchievici anunţă „forţă de atracţie fizică şi magnetică”
Au șansa să călătorească mult mai mult și să viziteze locuri pe care cândva doar le visau. Este anul cu cele mai multe aventuri pentru Săgetători.

Aceștia reușesc să se implice în proiecte care îi vor purta în multe regiuni ale lumii. Aceștia vor experimenta arta cunoașterii ale unor culturii noi, ale unor oameni noi. Să cunoască oameni noi care să le transforme complet viața. Vor vedea că Universul este de partea lor pe tot parcursul anului