Mihai Voropchievici, topul coşmarurilor şi semnificaţiile lor. E cumplit dacă visezi aşa ceva!

Mihai Voropchievici a explicat într-o emisiune de televiziune care este topul coșmarurilor și ce semnficație are vis care te trezește speriat în toiul nopții.

RomaniaTV.net
13 sept. 2019, 08:52

Cel mai urât coșmar este cel cu examenele. În cutiuța sufletului tău sunt niște neplăceri. Deși ai învățat, te-a ostracizat, te-a apostrofat sau ți-a fost greu. este practic nota pe care ți-o dai tu pentru confruntarea cu viața. A fost o piedică. Nu ai fost pregătit pentru examenul vieții. Ți-l scoate pe tavă, să ai mai multă încredere în tine. Depinde de tine, dacă ești pregătit. Nevoile acestea de primenire, de îmbogățire a cunoștințelor, e tot un examen.

Alt coșmar este legat de cei tineri este pierderea sau dărâmarea unei case. Casa ești tu, familia, persoana ta. E interiorul tău, practic. Că e proprietatea ta, survin niște daune sunt de fapt sentimentele tale. Ai o perioadă de cădere. Trebuie să faci ceva. Simți că cineva te-a înșelat. Atunci e cel mai dureros. 

Că visezi că ai probleme cu mașina. Contează cine conduce mașina: tu sau altcineva. E experiența noastră de zi cu zi. De obicei visezi, îți e frică că mașina nu are suficient combustibil. Unde te aflii: pe o pajiște, serpentine. Cât ai alimentat viața ta, forța lăuntrică, locul din societate, dacă nu ești pregătit, apar fricile. Dacă te visezi într-o mașină superbă, te mândrești, ți s-au furat visurile, dorințele. Mai rău dacă ai accident: ai pierdut controlul într-o anumită situație. 

Citește continuarea AICI