Mihail Vlasov, demis din funcţia de preşedinte CCIR, rămâne preşedinte al Camerei Ieşene

Publicat: Luni, 14 Aprilie 2014 14:56 // Actualizat: Luni, 14 Aprilie 2014 14:56 // Sursa: romaniatv.net

Mihail Vlasov a fost demis din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României prin votul membrilor Adunării Generale Extraordinare, dar a rămas în continuare preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Judeţene Iaşi, a declarat, luni, Mihai Daraban, preşedintele interimar al CCIR.

"Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi este singura care poate decide, dacă mai rămâne sau nu în funcţia de preşedinte Mihail Vlasov. Este problema mediului de afaceri din Iaşi. Cu toate acestea este posibil ca unii colegi din Adunarea Generală să ceară retragerea Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi din cadrul colegiului de conducere. Trebuie ca la rândul lor să urmeze paşii statutari aşa cum am făcut-o şi noi la nivel naţional", a precizat Mihai Daraban.

Adunarea Generală Extraordinară, convocată în data de 11 aprilie 2014, l-a desemnat pe Mihai Daraban ca preşedinte interimar până pe data de 6 iunie, când vor avea loc alegerile pentru noua conducere a CCIR.

"Vrem să devenim un partener viabil al autorităţilor, să devenim lobbyşti ai mediului de afaceri, dând un semnal pentru susţinerea unui domeniu larg de activitate şi nu a unei societăţi comerciale anume. Principalele domenii economice pe care trebuie să meargă România sunt, în opinia mea, agricultura, energia şi transportul, cu toate derivatele lor", a precizat Mihai Daraban.

În perioada imediat următoare, CCIR va demara efectuarea unui audit juridic care va fi urmat şi de un audit financiar. În prezent CCIR este implicată în circa 90 de dosare litigioase, atât cu societăţi comerciale cât şi cu persoane fizice. Cu toate acestea, conducerea CCIR apreciază că patrimoniul său nu va fi afectat de aceste decizii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 apr 15:15
...


Mihail Vlasov a fost demis din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a...
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H