Mihăiţă Neşu cere ajutor de la prieteni. Cum poate fi ajutat fostul fotbalist

Mihăiţă Neşu a postat pe pagina de Facebook a fundaţiei care îi poartă numele un mesaj în care cere oritentarea impozitului de 2 la sută din salariu către această fundaţie.

11 ian. 2017, 11:51
Mihăiţă Neşu cere ajutor de la prieteni. Cum poate fi ajutat fostul fotbalist

„Dragi prieteni, Ne bucuram ca am inceput noul an cu multa energie. Speram ca si planurile voastre pe 2017 includ dorinta de a fi buni si darnici cu cei din jur. Ajutorul vostru din 2016 a fost de mare folos pentru copiii cu dizabilitati!

In poze puteti vedea un scurt bilant al numarului de ore de terapie facute in regim caritabil la Fundatia Mihai Nesu si sume donate cazurilor individuale in anul 2016. Subliniem faptul ca pentru acesti copii o reducere de la 50 ron la 15 ron/sedinta de terapie zilnica este un ajutor semnificativ in recuperarea lor.

Citeşte şi Mihai Neşu, primele imagini de la Muntele Athos FOTO

Puteti sa ii ajutati in continuare pe copii directionand cei 2% din impozitul pe salariu catre Fundatia Mihai Nesu.
Printati si completati acest formular, apoi depuneti-l la sediul ANAF din orasul de domiciliu sau trimiteti-l la adresa [email protected] si il depunem noi. Cu ajutorul vostru copiii vor face terapii in regim caritabil si in anul 2017. Va multumim!„, se arată în mesajul lui Mihai Neşu.

Mihai Neşu este imobilizat într-un scaun cu rotile din 10 mai 2011, când s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, FC Utrecht.