Mihai Neşu, primele imagini de la Muntele Athos FOTO

Mihai Neşu (33 ani) a avut parte de multe necazuri în ultima perioadă. Dpă ce s-a accidentat şi a rămas paralizat, soţia l-a părăsit, iar ambii părinţi au murit.

02 sept. 2016, 07:49

Mihai Neşu a primit ajutor de la Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera l-a sunat pe fostul fotbalist şi i-a promis că va pune la bătaie toată averea, pentru a-l vindeca. După o discuţie avută faţă în faţă cu Gigi Becali, Mihai Neşu a plecat la Muntele Athos, însoţit de nepotul său, fotbalistul greco-român, Nikolaos Barboudis.

„Gigi Becali l-a găsit pe Mihai Neşu copleşit de probleme, depresiv, fără speranţe. O atitudine normală, având în vedere că a trecut prin atâtea necazuri. Gigi i-a cerut lui Mihăiţă să se îndepărteze de tot, să meargă să se roage, să se purifice, să scape de lucrurile rele care s-au adunat şi l-au copleşit. Patronul Stelei i-a explicat Bichonului că după ce îşi va curăţa sufletul, după ce se va încărca de energie pozitivă, tratamentul va da rezultate”, a mărturisit un apropiat al celor doi pentru Cancan.

Mihai Neşu s-a recules la Mănăstirea Vatoped de pe Muntele Athos, la stareţul Efrem,  unde a petrecut o perioadă mai lungă şi a ţinut dieta călugărilor. Nu a consumat carne, a mâncat din când în când lactate, peşte doar în anumite zile şi puţin vin roşu. În rest a consumat din belşug fructe, legume, nuci, seminţe şi fructe de mare.