Mihăiţă Neşu, impresionat de mesajul pe care i l-a transmis galeria Stelei VIDEO

Mii de suporteri au format chipul fotbalistului din cartoane colorate, iar din Olanda, acesta le-a transmis imediat mulţumiri. Şi prietenii lui Neşu au fost impresionaţi de gestul galeriei. La meciul cu Twente, fanii Stelei au realizat a doua coregrafie specială pentru Neşu

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 21:22
Mihăiţă Neşu, impresionat de mesajul pe care i l-a transmis galeria Stelei VIDEO

Lupt şi mă ridic la suprafaţă! Asta au scris suporterii Stelei, pentru Mihăiţă. Acesta a văzut la televizor spectacolul făcut special pentru el. „Uimitor! Vă mulţumesc că v-aţi gândit la mine”, a scris Mihai Neşu, pe Facebook.

Şi prietenii lui Neşu au fost impresionaţi de gestul galeriei. „E un gest normal dar dus la extrem în sensul bun al cuvântului pentru că în ultimele săptămâni am asistat la ceea ce însemnă solidaritate în teren. Mesajele îl ajută moral foarte mult„, a spus  Gabi Popescu, fotbalist.

Impresionant, un gest extraordinar. Cred că Mihai s-a bucurat foarte tare. Cred că orice gând bun îl ajută şi un asemenea gest cu siguranţă„, a spus George Ogararu, fotbalist.

Galeria Stelei a folosit plăcuţe cartonate roşii, albastre , albe şi negre, care au format chipul lui Mihăiţă Neşu. Înainte de începerea meciului tot stadionul a început să strige numele fostului fundaş stânga al Stelei.

Ne-am gândit la gest. Jucând şi o echipă din Olanda am vrut să demostrăm că Mihăiţă e iubit de suporterii stelişti. Dacă observaţi şi ce scrie în dreptul lui luptor şi până la capăt ne-am gândit la el pentru a-şi reveni„, a spus liderul Galeriei Steaua, Gheorghe Mustaţă.

La meciul cu Twente, fanii Stelei au realizat a doua coregrafie specială pentru Neşu, după cea din partida cu AEK Larnaka.