Mihăiţă Neşu susţine Steaua din tribune. Fostul jucător a ajuns pe Stamford Bridge

Între cei 5.000 de români care vor încuraja Steaua joi seara, la Londra, se află şi Mihai Neşu. Fostul component al roş-albaştrilor a ajuns pe arena Stamford Bridge cu două ore şi jumătate înainte de startul partidei Chelsea - Steaua.

14 mart. 2013, 18:45
Mihăiţă Neşu susţine Steaua din tribune. Fostul jucător a ajuns pe Stamford Bridge

Cel puţin 5.000 de români sunt aşteptaţi să susţină Steaua pe stadion, în returul cu Chelsea, din Liga Europa. Mulţi dintre ei au cumpărat bilete de pe piaţa neagră şi cu siguranţă numărul compatrioţilor noştri pe Stamford Bridge ar fi fost mult mai mare dacă preţul tichetelor nu ar fi explodat, ajungând să fie vândute de bişniţari cu 200 de lire sterline, faţă de 60 de lire, preţul oficial al unui bilet.

Între cei care au sosit la Londra, pentru a asista pe viu la partida Chelsea – Steaua, de joi seara, se află şi Mihăiţă Neşu, care a fost prezent pe stadion şi la meciul pe care Steaua l-a jucat la Amsterdam, cu Ajax, în 16-imile Ligii Europa. Mihăiţă Neşu a intrat pe arena Stamford Bridge cu două ore şi jumătate înainte de startul meciului Chelsea – Steaua, la 19.30. Fostul jucător al Stelei este însoţit la partidă de un asistent medical.

Meciul Chelsea – Steaua, contând pentru optimile de finală ale Ligii Europa, se va juca de la ora 22.05 şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe ROMÂNIATV.NET.