Mihai Fifor: Ponta e la golf şi nu îşi poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moţiunea

Mihai Fifor, secretarul general PSD, spune că votul moţiunii a fost programat sâmbătăpentru că ”semnatarii moţiunii vor să dea jos Guvernul cât mai repede”.

02 oct. 2019, 09:42
Mihai Fifor: Ponta e la golf şi nu îşi poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moţiunea

”Noi chiar am crezut că semnatarii moţiunii vor să dea jos Guvernul cât mai repede, aşa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar îşi doreşte ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toţi aceşti ipocriţi evită să urgenteze votul pe care atât au spus că şi-l doresc. Ponta e la golf şi nu îşi poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moţiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimaţi semnatari ai măreţei moţiuni? Nu vă puteţi sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esenţial să daţi jos guvernul Dăncilă «pentru a reconstrui România» dacă se votează sâmbăta?”, a scris, miercuri, pe Facebook, Mihai Fifor, după stabilirea calendarului pentru dezbaterea şi votul moţiunii.

Fifor susţine că PSd a vrut să dea Opoziţiei ”ocazia de a-şi pune în practică viziunea cât mai repede”.

”Aşa că vă aşteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!”, a încheiat Fifor.

Moţiunea de cenzură va fi citită miercuri în plenul Parlamentului şi va fi supusă votului sâmbătă, a decis Biroul Permanent Reunit al Parlamentului. Opoziţia a strâns 237 de semnaturi pentru moţiune. Cu toate acestea, premierul Viorica Dăncilă consideră că moţiunea nu va trece.

Citeşte şi: Moţiunea de cenzură va fi votată sâmbătă. Scandal pe calendarul moţiunii