Mihnea Costoiu: Un vot pentru Victor Ponta este un vot pentru dezvoltarea educaţiei

Senatorul PSD Mihnea Costoiu, presedintele PSD Diaspora, a declarat că este important ca un număr cât mai mare de cetăţeni să participe la turul secund al alegerilor prezidenţiale, subliniind importanţa votului pentru dezvoltarea educaţiei şi cercetării în România.

RomaniaTV.net
14 nov. 2014, 10:20
Mihnea Costoiu: Un vot pentru Victor Ponta este un vot pentru dezvoltarea educaţiei

„Este nevoie ca la alegerile de duminică să participe cât mai mulţi cetăţeni. Victor Ponta a demonstrat în fruntea Guvernului pe care îl conduce că este un susţinător ferm al educaţiei şi al cercetării româneşti. Aceste două domenii au înregistrat progrese majore în perioada mandatului lui Victor Ponta, iar votul de duminică trebuie să fie un vot pentru continuarea acestor politici necesare în primul rând pentru viitorul României”, a adăugat senatorul PSD.

Mihnea Costoiu a arătat de asemenea că alegerile de duminică pot reprezenta opţiunea fundamentală a electoratului pentru schimbarea modului de a face politică: „Alegerile de duminică sunt de fapt o opţiune între continuarea modelului conflictual care a caracterizat spaţiul politic românesc în ultimii zece ani şi adoptarea unui model consensual şi civilizat, în care unele categorii sociale nu sunt blamate, iar politicile publice se fac pentru toţi cetăţenii României. De aceea, cred că votul consistent acordat lui Victor Ponta în primul tur al alegerilor prezidenţiale, la nivelul tuturor categoriilor socio-demografice – inclusiv tineri sau absolvenţi de studii superioare – este semnalul unei transformări a politicii româneşti. Duminică, 16 noiembrie, este important să votăm, pentru ca procesul de schimbare care a început în 2012 să meagă până la capăt”, a spus Mihnea Costoiu.