Mihnea Motoc, ministrul Apărării, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre MARCA STEAUA

Publicat: Marţi, 01 Noiembrie 2016 16:18 // Actualizat: Marţi, 01 Noiembrie 2016 16:18 // Sursa: romaniatv.net

Mihnea Motoc, ministrul Apărării, a vorbit pentru ProSport despre luptele care se duc în instanţă pentru marca Steaua.

Mihnea Motoc nu are de gând să tergiverseze cazul şi va merge în instanţă până când statul român îşi va recupera prejudiciul stabilit (37 milioane de euro) pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua. Ministrul a cerut, imediat după ce a fost instalat în funcţie, în decembrie 2015, constituirea unei comisii care să se ocupe de cazul Steaua şi de valorificarea mărcii.

Gigi Becali a anunţat SUMA cu care vrea să cumpere MARCA STEAUA

Ministrul a spus că există deschidere pentru negociere, în privinţa concesionării mărcii, inclusiv faţă de societatea comercială a lui Gigi Becali, dar numai în condiţiile în care acesta va plăti pagubele şi va respecta sentinţele instanţelor.

"Nu ne-am dorit să ajungem în această situaţie, dar în condiţiile în care ICCJ a stabilit definitiv că marca a fost folosită fără drept şi s-a creat un prejudiciu patrimonial statului român, nu există altă cale decât recuperarea acestei pagube, în cuantum final care va fi stabilit de instanţă.Din punctul meu de vedere, există cale de conciliere: respectăm procedurile şi prevederile legale, acţionăm transparent şi previzibil şi rezolvăm problemele", a spus Mihnea Motoc pentru ProSport.

Întrebat dacă va sprijini înfiinţarea unei noi secţii de fotbal în cadrul CSA, ministrul a precizat: "La nivelul CSA Steaua funcţionează încă din anul 2015 o secţie de fotbal, la nivel de copii şi juniori. Nu doresc să mă pronunţ pe marginea posibilităţilor de înfiinţare a unei echipe de seniori. Va trebui de acum luată în calcul şi perspectiva construirii unui nou stadion, prin proiectul derulat de Compania Naţională de Investiţii".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CSA Steaua Gigi Becali marca Steaua Mihnea Motoc Steaua
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H