Mii de bucureşteni stau în frig de teama facturilor uriaşe la întreţinere. Anunţul RADET

Peste 3.000 de asociaţii de proprietari au ales frigul în loc să plătească deja mai mult la întreţinere, odată cu începerea furnizării de agent termic. Asociaţiile de proprietari care au notificat RADET că nu doresc, încă, pornirea instalaţiei de încălzire sunt, în general asociaţii de la blocuri în care locuiesc îndeosebi oameni cu venituri reduse sau pensionari, însă şi blocuri în care căldura a fost sistată pentru neplată sau aflate în proces de reabilitare termică.

RomaniaTV.net
11 oct. 2016, 07:50
Mii de bucureşteni stau în frig de teama facturilor uriaşe la întreţinere. Anunţul RADET

RADET a început deja să furnizeze căldură în Bucureşti, însă chiar şi aşa mii de oameni stau în frig. Nu din cauza unor defecţiuni, ci pentru a face economie, în condiţiile în care, odată pornit, sistemul de încălzire nu mai poate fi oprit şi, astfel, ar urma să plătească facturi uriaşe la întreţinere în următoarele 6-7 luni.

Dintre cele 10.500 de asociaţii de proprietari racordate la RADET, peste 3200 au cerut amânarea furnizării căldurii, cu scopul de a amâna pe cât posibil plata unor facturi uriaşe la întreţinere, care de multe ori sunt egale sau chiar depăşesc veniturile proprietarilor.