Mii de femei, inclusiv românce, sclave sexuale în Marea Britanie FOTO şi VIDEO

Postul BBC a difuzat un reportaj zguduitor despre dramele acestor femei, forţate să îşi vândă trupurile, dar şi vieţile, pentru bani.

12 oct. 2016, 18:44

Majoritatea victimelor vin din ţări sărace, inclusiv România, unde traficul de carne vie a devenit un fenoment raspandit, spun jurnaliştii de la BBC.

Citeşte şi Reţea de prostituţie din România, anihilată în Belgia. Patru persoane au fost arestate

„M-au dus la graniţă cu pistolul la cap şi-au zis să le dau buletinul şi să zâmbesc”, povesteşte Mihaela. Ea are un copil cu bărbatul care a forţat-o să se prostitueze şi poveşteşte viaţa pe care a dus-o. Femeia era obligată să întreţină raporturi sexuale cu zeci de bărbaţi, zi şi noapte. Dimineaţa şi după-masă 15, iar seara până dimineaţa încă 20, potrivit România TV.

Jurnaliştii britanici au stat de vorbă şi cu un proxenet român, care îşi ispăseşte în prezent pedeapsa de 5 ani pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Citeşte şi Donald Trump, defăimat de afirmaţii obscene. Milioane de femei au destăinuit că au fost agresate sexual

Valentin, traficant de persoane are o altă variantă despre exploatarea acestor femei: Nu stiu daca este o forma de exploatare, atunci cand cazi de comun acord cu o fata nu cred ca e exploatare”.

Întrebat de reporterii britanici cum s-ar fi simţit dacă soţia sau fiica lui erau exploatate, el a răspuns: Atunci chiar nu te gandesti ca e fiica cuiva te gandesti doar sa faci bani si atat!”

Bărbatul povesteşte cu nonşalanţă că, odată ieşit din penitenciar, va face acelaşi lucru pentru care a fost închis, fără niciun regret.