Mii de obiecte pirotehnice deţinute ilegal, descoperite în Complexul Europa

Publicat: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017 10:25 // Actualizat: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017 10:39 // Sursa: romaniatv.net

Jandarmeria Bucureşti a depistat 63.000 de obiecte pirotehnice, care erau ascunse într-un depozit din Complexul Comercial Europa şi vândute trecătorilor. Bărbatul care deţinea aceste materiale riscă o pedeapsă cu închisoare de până la un an.

Reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti informează că un număr de 63.000 de obiecte pirotehnice au fost depistate de jandarmi în Capitală.

„Obiectele periculoase, a căror deţinere este interzisă, erau ascunse într-un depozit al unui stand din Complexul Comercial Europa şi vândute cumpărătorilor de ocazie de un bărbat în vârstă de 37 de ani. Jandarmii au depistat produsele pirotehnice şi au întocmit actele necesare pentru sancţionarea barbatului. Pentru fapta sa, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 luni şi un an, arată Jandarmeria Bucureşti.

Totodată, sursa citată reaminteşte că legea interzice orice operaţiune cu materiale pirotehnice efectuată de către persoane fizice neautorizate.

„Atenţionăm asupra pericolului la care se expun cei care cumpără şi folosesc aceste obiecte periculoase, dar şi asupra pericolului la care îi expun pe cei din jur. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare”, arată reprezentanţii instituţiei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H