Mii de români au luat cu asalt Therme încă din prima zi a anului! Cozile erau mai lungi decât cele la pâine în vremea lui Ceaușescu. „Ne-am gândit că sigur toată lumea doarme!”| VIDEO

După ce au petrecut Revelionul până în zori, mii de români s-au gândit să înceapă noul an relaxați așa că au mers cu noaptea în cap la Therme București. Însă, acolo au avut parte de un șoc atunci când s-au trezit într-o aglomerație teribilă. Cozile erau mai lungi decât cele de la pâine în vremea lui Nicolae Ceaușescu.

02 ian. 2024, 12:01
Mii de români au luat cu asalt Therme încă din prima zi a anului! Cozile erau mai lungi decât cele la pâine în vremea lui Ceaușescu. „Ne-am gândit că sigur toată lumea doarme!”| VIDEO

Mii de români au luat cu asalt Therme încă din prima zi a anului! În timp ce majoritatea românilor se odihneau, după petrecerile de Revelion, mii de persoane s-au gândit să înceapă noul an la Therme București, care era aproape de capacitatea maximă şi marţi în jurul prânzului. Aşa s-a întâmplat şi în 2023.

Citește și Greșeala pe care o fac mulți români la Therme București. Este strict interzis, însă puțini citesc regulamentul

Mii de români au luat cu asalt Therme încă din prima zi a anului!

Ideea nu s-a dovedit a fi una inspirată deoarece, ajunse în fața celui mai mare centru Spa din Europa de Est, foarte multe persoane au avut parte de un șoc când au văzut aglomerația și cozile kilometrice de la intrare.

Aglomerație nu a fost doar în prima parte a zilei, ci până seara și asta pentru că românii care au ales să meargă la Therme în prima zi a anului s-au gândit că majoritatea oamenilor dorm, după ce au petrecut până dimineață trecerea dintre ani.

Rețelele de socializare se  umplu de imagini cu cozile interminabile de la Therme la fiecare început de an. Iar mulți internauți care și-au cumpărat bilete online s-au plâns că nu au putut intra în incinta spa-ului, din cauza aglomerației.

@horho88 4 ore in piscina ,4 la coada😁 #fyp #fy #fypシ #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #5pasidebine #bataie #trend #therme #pool #newyear #1st #january ♬ sunet original – Stefan_alex70

„Ne-am gandit noi ca pe 1 ianuarie e o idee bună să mergem la Therme, că sigur toată lumea doarme, hiberneaza, sau încă bea. Îhî.

Toata lumea nervoasă, țipau, urlau, se îmbulzeau, mai ceva ca la fasolea cu cârnați gratis dată de primarie.

Angajații absolut copleșiti. Aveam bilete online, teoretic nu trebuia să stau la coadă, dar nu aveai nici o șansă să intri.

Am zis, f…k no, nici dacă e gratis, nici dacă mă plătesc ei pe mine, nu mă bag în așa ceva. Înăuntru aveam să-i găsesc pe aceeași care urlau afară, la coadă, nu avea cum sa fie o după-amiază plăcută.

Ne-am suit în nopemobil și ne-am întors spre casă. Vedem dacă-mi returnează ăștia banii pe bilete, le scriu mâine email”, a scris un bărbat pe Reddit.

Românii care au mers în prima zi a anului 2024 la Therme București au scos din buzunar pentru cele mai ieftine bilete suma de 66 de lei, iar pentru cele mai scumpe 115 lei, pentru trei ore.

Cine a vrut să stea toată ziua la Therme a plătit pentru cel mai ieftin bilet suma de 110 lei, iar pentru cel mai scump 160 de lei.

Românii, detox cu fast food la Botoşani

Nu doar la Therme a fost nebunie. Sătui de sarmale și friptură, românii au făcut cozi uriașe la fast food, în Botoșani. Zeci de mașini au așteptat la coadă pentru a lua un hamburger și o porție de cartofi prăjiți în prima zi din an.

Citește și Cât a ajuns să coste un bilet de o zi la Therme București în weekend. Suma pe care ar trebui să o scoată din buzunar un adult