Cât a ajuns să coste un bilet de o zi la Therme București în weekend. Suma pe care ar trebui să o scoată din buzunar un adult

Prețurile au crescut la Therme București, cel mai mare complex de wellness din Europa. Aproape s-au dublat față de anii trecuți, dar oamenii continuă să meargă într-un număr foarte mare. Toate zonele sunt aglomerate weekend de weekend de români și străini dornici să trăiască o experiență inedită.

28 apr. 2023, 17:30
Cât a ajuns să coste un bilet de o zi la Therme București în weekend. Suma pe care ar trebui să o scoată din buzunar un adult

La Therme București se plătește în funcție de zona aleasă și numărul de ore petrecute în centrul de relaxare. Mulți oameni merg acolo să se relaxeze și să se simtă ca într-o vacanță exotică pentru câteva ore.

Sunt trei zone unde vă puteți petrece timpul: The Palm, Galaxy și Elysium. Acolo găsiți o mulțime de piscine și activități de care vă bucurați, iar printre cele mai interesante atracții wellness se numără sauna Himalaya, sauna Provence, biblioteca de sare, piscine cu minerale, paturi cu infraroșii, sauna Amazon, sauna Tropical Rain, sauna Hollywood, sauna Alhambra, sauna Herbal Essences, paturi cu hidromasaj și multe altele.

Citește și Cum ar fi murit, de fapt, tânărul de 17 ani la Therme Balotești. Ce spun reprezentanții centrului de relaxare

Vizitatorii se pot bucura și de diverse feluri de mâncare din toate colțurile lumii, iar cei cu copii au o grămadă de spații amenajate special pentru cei mici, cu tobogane și alte activități dedicate lor.

La Therme pot încăpea în același timp 4.000 de oameni, fiind vorba de un spațiu interior de peste 34.000 de metri pătrați.

Cât costă o zi la Therme

Cum spuneam, prețurile variază în funcție de vârstă, de zona aleasă și de numărul de ore petrecut acolo. Puteți sta 3 ore, 4.5 ore sau o zi întreagă. Spre exemplu, un adult care vrea să stea o zi întreagă în zona Galaxy trebuie să plătească 91 de lei (luni-joi) sau 101 lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare).

Pentru zona The Palm un adult ar plăti 119 lei (luni-joi) și 134 lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare) pentru o zi întreagă.

Citește și Therme, dezastru financiar în pandemie: 24 de milioane de lei pierderi într-un an

La Elysium un adult ar scoate din buzunar 150 de lei (luni-joi), respectiv 160 de lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare).

Copiii cu vârsta de sub 3 ani au accesul gratuit la Therme, însă doar în zona Galaxy. Pentru cei cu vârste între 3 și 14 ani părinții ar trebui să plătească cu aproximativ 20 de lei mai puțin decât plătesc pentru ei. Spre exemplu, la zona Galaxy, pentru trei ore de copil se plătește 39 de lei (luni-joi) sau 49 de lei (vineri-duminică), iar pentru o zi întreagă 74 de lei (luni-joi) sau 84 de lei (vineri-duminică).