Mii de români au participat la mitingul de protest organizat de PDL în Bucureşti

Câteva mii de membri şi simpatizanţi PDL au participat, sâmbătă, în Piaţa George Enescu din Capitală la mitingul organizat împotriva guvernării USL şi pentru susţinerea statului de drept, transmite Agerpres.

08 feb. 2014, 11:44
Mii de români au participat la mitingul de protest organizat de PDL în Bucureşti

”Suntem aici pentru România, suntem aici pentru că vrem lege în loc de fărădelege, suntem aici pentru că vrem bunăstare muncită, în loc de pomană electorală, suntem aici să spunem din nou ‘stop’ ticăloşiei USL! De aproape doi ani de când au puterea, PSD şi PNL împing România în fărădelege şi sărăcie (…) împing România în afara Europei.(…) Avem de dat o luptă, care nu este despre stânga sau dreapta, despre roşu sau portocaliu, avem de dat o luptă pentru România noastră sau România lor. (…) România e ţara lui Brâncuşi, Coandă, Eliade, Cioran şi Palade. Şi trebuie să ne aducem aminte de ei şi să ridicăm din nou capul sus, pentru că avem o datorie. Încă mai avem cum să oprim această decădere morală în care e împinsă ţara. Condiţia este să ne ridicăm cu toţii la luptă ! Eu sunt gata de luptă pentru România mea!, a spus în deschiderea mitingului prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, candidatul democrat-liberalilor la alegerile prezidenţiale.

Prezent la manifestare, europarlamentarul Theodor Stolojan a spus că PDL doreşte să arate că este o forţă, a terminat perioada de reorganizare şi de reconstrucţie ”după lovitura” din 2012 şi poate să oprească ”răul din România”.

La miting sunt prezenţi alături de preşedintele PDL, Vasile Blaga, europarlamentari democrat-liberali, senatori şi deputaţi, lideri ai partidului.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, lt. Georgian Enache, în piaţă sunt prezenţi 300 de jandarmi care asigură buna desfăşurare a mitingului şi îi vor însoţi pe manifestanţi de-a lungul marşului până în Piaţa Victoriei.