Mii de români îl roagă pe Raed Arafat: „Rămâi ministru până în 2016!”

Românii de pe Facebook, într-o mişcare cu un precedent doar în ianuarie 2012, s-au mobilizat pentru a-l convinge pe Raed Arafat să accepte funcţia de ministru al Sănătăţii şi după data de 9 decembrie. 

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 18:12
Mii de români îl roagă pe Raed Arafat: „Rămâi ministru până în 2016!”
Pagina de Facebook a campaniei şi o petiţie online au strâns mii de susţinători ai fondatorului SMURD, care consideră că Raed Arafat este varianta ideală pentru funcţia de ministru al Sănătăţii şi după alegerile de pe 9 decembrie. 
 
„Suntem un grup de medici, asistente şi pacienţi care VREM CA RAED ARAFAT SĂ FIE ÎN CONTINUARE MINISTRUL SĂNĂTĂŢII!”, arată iniţiatorii acestui demers.
 
Printre comentariile oferite de susţinători, se regăsesc încurajări şi experienţe venite din partea oamenilor din sistem: „Da sunt de acord! Raed Arafat este cel mai bun ministru al Sanatatii pe care l-a avut Romania!”, „Sunt medic. Il sustin pe Raed Arafat sa ramana ministrul nostru!”, „Fac parte din sistem si am onoarea sa-l cunosc. Este un om de milioane. Trebuie sustinut si facut sa inteleaga ca de oameni ca el avem nevoie”, au declarat românii în încercarea de a-l convinge pe Arafat să rămână în funcţie.