Mikaela, fiica lui Steven Spielberg, a anunţat că joacă în filme pentru adulţi: „M-am săturat să fac ceva ce nu mă face fericită”

Mikaela Spielberg (23 de ani), fiica legendarului cineast Steven Spielberg, în vârstă de 73 de ani, și a soției sale actriță, Kate Capshaw( 66 ani), a dezvăluit recent că joacă în propriile videoclipuri pentru adulţi.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 07:31

Mikaela recunoaște că a suferit de anxietate în copilărie, iar în adolescență a avut tulburări alimentare și depresie, dar nu îi acuză pe părinţii ei pentru toate acestea. „Nu este vina părinților mei”, spune Mikaela, care a fost adoptată de Steven și Kate când era un bebeluș.

Autointitulată „creatură sexuală”, tânăra a devenit tot mai încrezătoare în ea şi spune că s-a că „s-a săturat să nu-şi poată valorifica corpul și să i se spună să şi-l urască„.

Și, de asemenea, m-am săturat să muncesc zi de zi într-un mod care nu-mi satisface sufletul”, spune ea. „Simt că fac această muncă pentru alte persoane, ceea ce nu e bine, deoarece nu mă face fericită„, mai dezvăluie Mikaela.

Tânăra povestește că nu mai dorește să depindă de părinții ei. „Nu este un capăt de drum. Aceasta este o alegere pozitivă. Mi-am dat seama că nu este nicio rușine să ai o fascinație legată de această industrie și să vreau să fac ceva sigur, sănătos, consensual”, spune fiica adoptivă a actorului.

Cu toate acestea, Mikaela promite că nu va face amor la cameră cu altcineva, din respect pentru logodnicul ei, Chuck Pankow, 47 de ani.

Recent, a postat videoclipuri cu titluri de genul „Femeie cu sân uriaș, care se bucură de sine într-un mediu calm” sub numele de scenă „Sugar Star”.

Ea susține că părinții ei sunt intrigați de noua ei carieră și speră că vor fi mândri de modul în care şi-a revenit din problema cu alcoolul, care i-a distrus viața de câteva ori, după ce a împlinit 21 de ani.