Mike Tyson a primit sentinţa după ce a bătut un pasager în avion. Cum arăta victima după incident VIDEO

Procurorul din California responsabil cu examinarea incidentului a decis că fostul campion american la box Mike Tyson nu va fi urmărit penal pentru că luna trecută a lovit un pasager agitat şi probabil beat care l-a deranjat la bordul unui avion.

11 mai 2022, 17:13
Mike Tyson a primit sentinţa după ce a bătut un pasager în avion. Cum arăta victima după incident VIDEO
Mike Tyson a aflat sentinţa după ce a bătut un pasager în avion

Mike Tyson a aflat sentinţa după ce a bătut un pasager în avion. Această decizie se bazează „pe împrejurările din jurul confruntării”, aşa cum le arată videoclipurile şi mărturiile, în special „comportamentul victimei”, explică într-un comunicat de presă procurorul din San Mateo, Steve Wagstaffe, conform Fox News.

Mike Tyson a aflat sentinţa după ce a bătut un pasager în avion

Incidentul a avut loc pe 20 aprilie înainte ca un zbor JetBlue să decoleze din San Francisco spre Florida. Fostul boxer în vârstă de 55 de ani l-a lovit în mod repetat pe acest pasager la câteva minute după îmbarcare. Acesta din urmă, un bărbat de 36 de ani, părea beat şi a strigat nepoliticos către pasagerii care se urcau în avion, a declarat procurorul Wagstaffe pentru Los Angeles Times. Au existat, de asemenea, rapoarte despre o sticlă de apă din plastic aruncată către Mike Tyson, care stătea aşezat în faţa acestui pasager.

Mike Tyson a transformat avionul în ring de box. L-a bătut măr pe un pasager care nu-l lăsa în pace VIDEO

„Acest dosar nu se încadrează în justiţia penală”, a spus procurorul, adăugând că „dacă părţile doresc să înceapă un proces civil, acesta poate avea loc indiferent de această decizie”. Nici victima, nici Mike Tyson nu au dorit de asemenea să se iniţieze proceduri penale, a spus procurorul în comunicatul său de presă. Fostul campion fusese debarcat din avion în urma incidentului.


loading...
Partenerii noștri