Mike Tyson a transformat avionul în ring de box. L-a bătut măr pe un pasager care nu-l lăsa în pace VIDEO

Un videoclip cu un incident petrecut miercuri într-un avion îl arată pe fostul mare boxer Mike Tyson dând cu pumnii în mod repetat într-un pasager care începuse să îl enerveze.

22 apr. 2022, 09:11
Mike Tyson a transformat avionul în ring de box. L-a bătut măr pe un pasager care nu-l lăsa în pace VIDEO

TMZ relatează că incidentul s-a petrecut într-o aeronavă care era programată să plece de la San Francisco la Florida. Un martor a declarat că pasagerul a fost prea entuziasmat când a descoperit că stătea în spatele lui Mike Tyson și a dorit să facă un selfie cu acesta. Dar, pasagerul nu s-a mulţumit cu atât şi a continuat să încerce să vorbească cu Tyson, astfel încât se pare se pare că l-a enervat suficient pe fostul sportiv. De asemenea, presa mai scrie că bărbatul era „extrem de insistent și l-a tot hărţuit pe boxer”.

Pugilistul s-a întors apoi pentru a-l lovi pe bărbat în față de mai multe ori, așa cum se vede în filmările publicate pe TMZ . La scurt timp după ce l-a lovit pe tip, Tyson a coborât din avion. Victima, care putea fi văzută cu fața însângerată, a primit îngrijiri medicale și a contactat poliția, dar nu se știe dacă a fost deschisă o anchetă.

Citeşte şi Mike Tyson ambasadorul canabisului? Țara care i-a propus campionului neobișnuita distincție

Un martor din avion spune că Tyson a fost la început cordial cu toată lumea și a acordat autografe, dar a fost scos din sărite de respectivul călător.

Citeşte şi Tyson Fury, campion mondial la categoria grea în versiunea WBC, a fost testat pozitiv la Covid-19. Meciul cu Deontay Wilder a fost amânat