Tyson Fury, campion mondial la categoria grea în versiunea WBC, a fost testat pozitiv la Covid-19. Meciul cu Deontay Wilder a fost amânat

Pugilistul britanic Tyson Fury, campionul mondial WBC la categoria grea, a fost depistat pozitiv la un test pentru depistarea Covid-19, iar meciul cu challengerul american Deontay Wilder, programat pe 24 iulie la Las Vegas (SUA), nu va mai avea loc.

09 iul. 2021, 14:20
Tyson Fury, campion mondial la categoria grea în versiunea WBC, a fost testat pozitiv la Covid-19. Meciul cu Deontay Wilder a fost amânat

Conform postului BBC, citat de cotidianul L’Equipe, Fury şi mai mulţi apropiaţi ai săi au fost testaţi pozitiv la Covid-19, iar anunţul oficial privind amânarea meciului, al treilea dintre cei doi pugilişti, urmează a fi făcut în cursul zilei.

Surse apropiate celor doi boxeri afirmă că meciul ar putea fi reprogramat pentru luna octombrie, conform Agerpres.

Fury, cu 30 victorii şi un egal în palmares, l-a înfruntat prima oară pe Wilder (42 victorii, 1 egal şi 1 înfrângere) în 2018, când meciul s-a încheiat la egalitate, dar britanicul a cucerit titlul WBC după a doua luptă din februarie 2020, când s-a impus prin KO în repriza a şaptea.

Tyson Fury urma să lupte cu Anthony Joshua pentru unificarea centurilor. Lupta va fi amânată

Tyson Fury anunţase recent că „îl va fugări în ring” pe Deontay Wilder, în timp ce americanul promisese „o baie de sânge”, cu prilejul conferinţei de presă ce a promovat a treia lor confruntare, ce urma să aibă loc la Las Vegas.

Această amânare va întârzia reunificarea centurilor la categoria grea în faţa compatriotului său Anthony Joshua, campionul WBA, IBF şi WBO la categoria grea, după ce un judecător a decis în luna mai că Fury este obligat contractual să-l întâlnească a treia oară pe Wilder şi să lase meciul cu Joshua în stand-by.

Citeşte şi: Înotătorul David Popovici a obţinut aur şi nou record mondial la 100 metri liber la Campionatul European de Juniori