Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, depistat cu CORONAVIRUS. Se suspendă şi PREMIER LEAGUE

Mikel Arteta, 37 de ani, antrenorul lui Arsenal, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Centrul de pregătire al "tunarilor" a fost închis, iar persoanele care au intrat în contact cu tehnicianul spaniol au intrat în carantină.

13 mart. 2020, 05:43
Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, depistat cu CORONAVIRUS. Se suspendă şi PREMIER LEAGUE

UPDATE: Coronavirusul a ajuns şi la echipa Chelsea, după ce Callum Hudson-Odoi a fost testat pozitiv. Toate persoanele care au fost în contact cu jucătorul, inclusiv întreaga echipă, antrenorii şi membrii stafului, vor intra la izolare pentru 14 zile.

Mikel Arteta (37 de ani), antrenorul lui Arsenal, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Centrul de pregătire din nordul Londrei a fost astăzi închis, iar toți oamenii care au intrat în contact cu tehnicianul spaniol au intrat în carantină.

Fotbaliştii lui Arsenal au efectuat testele și așteaptă în rezultatele, dar indiferent de verdict vor intra în izolare pentru două săptămâni.

„Sunt extrem de dezamăgit, dar am făcut testul după ce am simțit o stare proastă. Aștept să revin alături de jucători”, a declarat Mikel Arteta.

ŞOC în ITALIA! Un super star de la Juventus Torino, diagnosticat cu CORONAVIRUS

Vinai Venkatesham, oficial al lui Arsenal, a comentat situația: Sănătatea oamenilor este o prioritate. Gândul nostru e la Mikel. E extrem de dezamăgit, dar starea lui fizică e bună. Suntem într-un dialog continuu cu oameni capabili din domeniul medical. Așteptăm ca situația să fie rezolvată și să revină la antrenamente”.

Fotbalist de la Hannover, depistat cu coronavirus: „Tot clubul va fi testat”

Arsenal a anunțat că meciurile programate în luna martie vor fi anulate. Odată cu aceste veste este foarte probabilă și suspendarea întregului campionat. Astfel, competiția din Anglia se va alătura celorlalte două competiții europene de top, La Liga și Serie A.