Miki de la Kpital s-a măritat după 18 ani de relaţie. Nașii, singurii invitați la ceremonie

18 ani le-a luat să devină soț și soție și în acte! Mihaela Marinache, alias Miki de la K-Pital (47 de ani), și iubitul ei, Răzvan Constantinescu, s-au cununat civil joi, 10 iunie, în fața Ofiterului Stării Civile din comuna Crevedia, Dâmbovița.

11 iun. 2021, 13:10
Miki de la Kpital s-a măritat după 18 ani de relaţie. Nașii, singurii invitați la ceremonie

Miki de la Kpital s-a măritat după 18 ani de relaţie.

Mi-au trebuit 18 ani, dar am reușit să o conving să spună “Da”, până la urmă… #finallymaried„, a scris pe Instagram Răzvan Constantinescu, soţul artistei.

Mihaela Marinache (Miki) şi Răzvan Constantinescu au părăsit recent Bucureştiul și și-au luat o casă la țară în Crevedia, județul Dâmbovița. Tot acolo a avut loc și cununia civilă. În timp ce majoritatea oamenilor care se căsătoresc aleg să aibă alături cât mai multă lume în cea mai frumoasă zi din viaţa lor, cei doi au vrut să aibă alături doar doi oameni. Astfel încât le-au fost alături doar naşii.

Citeste si Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, un divorţ cu scântei, care a adus-o pe actriţă în pragul depresiei: „Am avut un atac de panică foarte urât. Nu puteam să mă opresc din plâns”

Miki de la Kpital s-a măritat. Ceremonia, extrem de restrânsă

Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a declarat Miki, în exclusivitate pentru Click!.

Miki de la Kpital s-a măritat

La ceremonie, Miki a îmbrăcat o rochie vaporoasă roz. Nu-şi mai doreşte să îmbrace tradiţionala rochie de mireasă pentru că a mai făcut-o o dată.

Rochie de mireasă am mai îmbrăcat odată și nu mai sunt curioasă pentru că nu o rochie te face fericită!”, a spus artista pentru sursa citată.

La rândul lui, mirele a purtat un costum de culoare maro-muștar, asortat cu o cravată cu buline.

Cei doi s-au cununat religios în urmă cu doi ani.

Citeste si Viorica de la Clejani: „Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”


loading...
Partenerii noștri