Miliardar rus, nuntă de două milioane de dolari. Vezi cine a cântat la petrecere şi cât au costat rochiile miresei

Nuntă de 2 milioane de dolari la Moscova. Un om de afaceri rus, aflat în topul miliardarilor Forbes, şi-a însurat fiul, iar nunta, de un lux exorbitant, i-a uluit pe oaspeţi.

11 iun. 2016, 08:07
Miliardar rus, nuntă de două milioane de dolari. Vezi cine a cântat la petrecere şi cât au costat rochiile miresei

Miliardarul Samvel Karapetyan, de originea armeană, figurează pe locul 29 în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din Rusia, cu o avere de 3,7 MILIARDE DE DOLARI. Aşa că nu e de mirare că a plătit pentru nunta fiului său, Sargis, de 23 de ani, peste două milioane de dolari. La recepţie a fost prezent şi preşedintele Armeniei, alături de alţi invitaţi celebri. Tortul cu nouă etaje a fost acoperit cu flori albe, iar mireasa, de 25 de ani, a participat la un moment de dans tradiţional georgian.

Mireasa, Salome, născută în Georgia, a schimbat pe parcursul serii trei rochii create de designeri celebri, inclusiv una semnată Elie Saab, o ţinută de 35.000 de dolari. Bijuteriile purtate au costat şi ele peste 200.000 de dolari.

La nuntă a cântat formaţia americană Maroon 5, prestaţie care ar fi costat între 500.000 şi 800.000 de dolari. În plus, luminile şi aranjamentele florale din sala de banchete Safisa, un local exclusivist pentru nunţi din Moscova, au creat o atmosferă de poveste.