Miliardară de weekend. O femeie vrea să scape de averea dobândită peste noapte: „Am fost pur și simplu îngrozită”

O femeie din Florida, SUA, a mers într-un weekend la un bancomat ca să scoată 20 de dolari și a descoperit că are în cont aproape un miliard de dolari.

22 iun. 2021, 16:48
Miliardară de weekend. O femeie vrea să scape de averea dobândită peste noapte: „Am fost pur și simplu îngrozită”

O femeie din Florida, SUA, pe nume Julia Yonkowski, în vârstă de 60 de ani, a devenit o miliardară de weekend când s-a dus la bancomat ca să scoată 20 de dolari. Femeia și-a verificat soldul și a descoperit cu stupoare că avea în cont nu mai puțin de 999.985.855,94 de dolari, adică aproape un miliard.

În mod surprinzător, femeia în loc să fie în culmea fericirii datorită averii pe care a dobandit-o peste noapte, americanca s-a speriat și s-a gândit imediat la un caz de fraudă, așa că a contactat autoritățile pentru a înapoia banii.

„Am fost îngrozită când am văzut. Știu că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar eu am fost pur și simplu îngrozită. Am văzut în presă cazuri cu oameni aflați în aceași situație care au scos banii și apoi au fost obligați să-i înapoieze. Nu aș face asta pentru că nu sunt banii mei. Mă cam sperie toată povestea asta, pentru că știți ce probleme sunt cu amenințările cibernetice”, a declarat Julia Yonkowski, conform Antena 3.

Femeia în vârstă de 60 de ani abia așteaptă acum să scape de statutul de miliardară.

O femeie miliardară care știe că banii nu aduc fericirea

Se spune ca banii nu aduc fericirea, iar această zicală s-a dovedit adeseori adevărată. Un miliardar celebru în vârstă de 53 de ani a fost găsit mort în timp ce se afla în vacanţă în Zanzibar, alături de fiica sa şi o altă femeie.

Igor Sosin, un miliardar din Rusia, celebru pentru petrecerile fastuoase, era în vacanţă în Zanzibar alături de fiica sa Taisia, în vârstă de 18 ani, şi o altă femeie necunoscută. Se pare că miliardarul trecea printr-un proces de divorţ cu a treia sa soţie la momentul decesului, scrie Daily Mail. Cele două au spus că Igor Sosin nu a mai putut fi trezit din somn şi au chemat de urgenţă o echipă medicală. Din păcate, medicii nu au putut face decât să declare decesul, însă cauza morţii nu a fost deocamdată stabilită.