Miliardar celebru, găsit mort în vacanţă. Abia se vindecase de Covid-19

Un miliardar celebru în vârstă de 53 de ani a fost găsit mort în timp ce se afla în vacanţă în Zanzibar, alături de fiica sa şi o altă femeie.

25 dec. 2020, 21:02
Miliardar celebru, găsit mort în vacanţă. Abia se vindecase de Covid-19

Igor Sosin, un miliardar din Rusia în vârstă de 53 de ani, celebru pentru petrecerile fastuoase, era în vacanţă în Zanzibar alături de fiica sa Taisia, în vârstă de 18 ani, şi o altă femeie necunoscută. Se pare că miliardarul trecea printr-un proces de divorţ cu a treia sa soţie la momentul decesului, scrie Daily Mail. Cele două au spus că Igor Sosin nu a mai putut fi trezit din somn şi au chemat de urgenţă o echipă medicală. Din păcate, medicii nu au putut face decât să declare decesul, însă cauza morţii nu a fost deocamdată stabilită.

Miliardar celebru pe Costa de Azur

Igor Sosin era binecunoscut în staţiunile de pe Coasta de Azur şi se spune că a cheltuit odată mai multe milioane de dolari pe o colecţie de rochii ce i-au aparţinut lui Sharon Stone, pentru a le dărui uneia dintre nevestele sale.

Politician român, mort după ce s-a infectat cu covid în concendiu

Miliardarul a fost infectat cu COVID-19 în acest an şi a trecut cu bine peste acest moment în urmă cu câteva luni. Acum, el intenţiona să petreacă Anul Nou în Zanzibar. Inna, cea de-a treia sa soţie cu care se pare că se afla în proces de divorţ, s-a întors imediat la Moscova dintr-o călătorie în Bahamas la aflarea veştii.