Milionar român, înghetat de frig într-un hotel de 4 stele în Italia! „Sir, we support the war!” Până în noiembrie italienii nu pornesc deloc căldura, deşi noaptea sunt 7-8 grade!

Statele din vestul Europei au început deja să ia măsuri de economisire a energiei, iar populaţia deja a început să sufere.

25 sept. 2022, 12:48
Milionar român, înghetat de frig într-un hotel de 4 stele în Italia! „Sir, we support the war!” Până în noiembrie italienii nu pornesc deloc căldura, deşi noaptea sunt 7-8 grade!

Sorin Constantinescu este unul dintre cei care a simţit pe propria piele ce înseamnă să faci economie la căldură. Aflat la un eveniment în Italia, milionarul s-a cazat la un hotel de patru stele, iar preţul pentru o noapte de cazare se ridică la peste 200 de dolari pe noapte.

„Ce m-a frapat zi-noapte? Frigul din cameră! Cred că erau 16-17 grade. Am sunat la recepţie şi le-am zis: „Dom’le nu e posibil, e hotel de patru stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă, am dat peste 200 de euro pentru o noapte, daţi drumul la căldură!”. Mi-au răspuns: „Sir, we support the war”, adică „noi sprijinim războiul”.

Citeşte şi Criza muşcă din confortul europenilor: Marea Britanie plafonează facturile, Italia scade temperatura din apartamente la iarnă

Din cauza războiului, în nicun spaţiu public din Italia, inclusiv mall-uri sau hoteluri, până în luna noiembrie nu se dă drumul la căldură. Asta deşi afară acum sunt 12 grade. Am dormit cu halat pe mine, cu pătură, cu plapumă, cu tot, nu e posibil aşa ceva!

Nu e posibil aşa ceva, să spui „we support the war” şi să laşi oamenii să îngheţe!”, a concluzionat Sorin Constantinescu, într-un clip pe Tik Tok.

Citeşte şi Analiză Reuters: Visele Europei sunt zdrobite de criza ucraineană, Germania şi Italia vor intra curând în recesiune

Întreaga înregistrare a milionarului, în clipul de mai jos:

@sorinconstHotel de 4 stele langa fabrica Ferrari n-au voie sa dea drumu la caldura !♬ original sound – Sorin Constantinescu