Milionar ruinat de droguri: I-a căzut nasul din cauza cocainei şi a primit 5 ani de închisoare

Milionarul britanic James Brown s-a retras la vârsta de doar 36 de ani, după ce a făcut o avere, dar şi-a distrus viața după ce a devenit dependent de cocaină pentru a-şi umple timpul liber.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 14:47
Milionar ruinat de droguri: I-a căzut nasul din cauza cocainei şi a primit 5 ani de închisoare

Un escroc milionar atât de dependent de cocaină încât nasul i-a fost aproape distrus, a fost închis miercuri timp de cinci ani, potrivit Mirror.co.uk.

Dezvoltatorul imobiliar milionar James Brown, în vârstă de 45 de ani, pensionat la vârsta de doar 36 de ani, după ce a făcut o avere din afaceri, şi-a ruinat viața după ce nu a mai putut să renunţe la cocaină, de care s-a apucat pentru a-şi „umple timpul liber”.

James Brown, din Londra, şi-a pus viaţa în pericol din cauza consumului de droguri iar nasul i s-a prăbușit din cauza cocainei în cantităţi uriaşe, care i-a „mâncat” cartilagiile din nări şi sept. Suferea de paranoia extremă şi de probleme cardiace, tot din cauza drogurilor.

Căderea lui în dizgraţie a devenit completă miercuri, când o Curte de Judecată din Marea Britanie a decis ca acesta să fie închis timp de cinci ani, după ce a fost prins cu cocaină în valoare de 177,000 de lire sterline ascunsă în orificiile de ventilație și acoperișul maşinii sale de lux Bentley.

El a fost, de asemenea, prins cu o colectie impresionantă de arme ilegale în hotelul unde era cazat în South Wales.


loading...