Milionari români, loviţi de ghinion. Ce bogătaşi au murit în ultimul an VIDEO

Banii nu le-au adus...fericirea veşnică. Mai mulţi milionari români au murit în ultimul an în accidente sau răpuşi de boală. Ultimul dintre cazuri este cel al lui Dragoş Pop, care a sfârşit în somn la doar 44 de ani.

RomaniaTV.net
24 aug. 2012, 11:50
Milionari români, loviţi de ghinion. Ce bogătaşi au murit în ultimul an VIDEO

Dragoş Pop a fost acţionar la unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din România. Pop vea o avere estimată la 22 de milioane de euro. Era de meserie medic, însă nu a profesat niciodată, implicându-se în afaceri de tânăr. S-a stins în somn, cu două nopţi în urmă, din cauza unei tromboze coronariene. Avea 44 de ani.

Cu doar o lună în urmă, un alt milionar a fost răpus de boală. Dan Fischer, în vârstă de 61 de ani, a murit la Berlin. Suferea de ceva timp de cancer pulmonar. Cu o avere estimată la 50 de milioane de euro, Fischer avea case în Bucureşti, Monte Carlo şi la New York, dar ultima parte a vieţii şi-a petrecut-o în principatul exclusivist.

Un alt deces, de data aceasta în condiţii tragice, a avut loc în luna mai a acestui an. Alin Popa, patronul firmei de transport marfă Edy Spedition, a murit într-un accident rutier, zdrobit de un TIR.

Popa mergea cu viteză mare şi într-o depăşire s-a izbit în plin de un camion care venea din sens opus. În urma impactului afaceristul a murit pe loc. Avea 41 de ani şi o avere estimată la 20 de milioane de euro.

Tot viteza i-a adus sfârşitul şi milionarul George Naghi, patronul unei importante fabrici de mezeluri.

În vârstă de 59 de ani, Naghi avea o avere estimată la 28 de milioane de euro şi afaceri în domeniul industriei alimentare şi în agricultură.