Milionarul Cristian Ţânţăreanu şochează din nou: Îşi face planuri de ÎNMORMÂNATARE VIDEO

Milionarul Cristian Ţânţăreanu a dat zvon în presă că e pe moarte şi îşi face planuri de eutanasiere. Şi-a stabilit şi ultima dorinţă: să fie înmormântat la Corbeanca, niciodată să nu se oprească bairamul. Omul de afaceri ar vrea să fie incinerat, pentru ca lumea să nu plângă la mormântul lui, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
25 oct. 2013, 16:11
Milionarul Cristian Ţânţăreanu şochează din nou: Îşi face planuri de ÎNMORMÂNATARE VIDEO

Cristian Ţânţăreanu spune că se teme de durere, iar în cazul unei boli în fază terminală, preferă eutanasierea.

„Eu sunt pentru eutanasiere. Când nu mai ai nicio şansă, nu mai stai să te chinui, să-i chinui pe alţii, o moarte din asta, când nu se mai poate, o injecţie. O să-mi pregătesc eu din timp nişte pastile, nevastă-mea abia aşteaptă, tot îmi spune: când ţi le cumpăr?”, a declarat Cristian Ţânţăreanu, potrivit România TV.

Ţânţăreanu ştie şi cum vrea să meargă pe lumea cealaltă

„După mine incinerat, dar cred că las la latitudinea…nu-mi place ţigănia aia, calcă pe mormânt, se înghesuie lumea, bocete. Aş prefera incinerat, cu trei persoane alături şi să mă duc liniştit. Dup-aia tre să fie o petrecere, că aşa e frumos”, a declarat milionarul.

Citeşte şi: SHOW EROTIC în faţa copiilor, la ziua lui Tânţăreanu

Ţânţăreanu se laudă că are 30 de locuri de veci la cimitirul Bellu.

Milionarul Cristian Ţânţăreanu făcea zilele trecute o declaraţie care umplea de fiori opinia publică, el anunţând într-un cadru privat, la un eveniment monden, că nu mai are mult de trăit şi din cauza unei boli incurabile va muri până la Crăciun. Presa a preluat informaţia, care avea un grad ridicat de veridicitate mai ales în contextul cancerului la colon ce i-a fost descoperit în urmă cu patru ani.

Citeşte şi Starea de sănătate a lui Cristian Ţânţăreanu se degradează rapid. Ce verdict groaznic a primit de la medici

Totul nu s-a dovedit a fi însă decât o simplă glumă, „bomba” fiind dezamorsată chiar de Ţânţăreanu, la România TV, deşi chiar el spusese că ar vrea să găsească un astrolog care să-l mintă că va apuca anul viitor. „Acum două zile am fost la un eveniment monden. Lume multă, am ajuns târziu, s-a repezit la mine cineva şi a zis: eu sunt astrolog sau, nu ştiu ce era, prezicătoare. Spunea că la nu ştiu ce emisiune mi-a zis că nu stau bine cu sănătatea, că nu am luat-o în seamă şi că până la urmă am făcut cancer. Apoi a spus: acum, mă uit la dumneavoastră şi vă spun precis că nu mai aveţi nimic, sunteţi bine”. Eu, ca să scap i-am spus: domnişoară, nu este aşa, vin de la doctor şi dosctorul mi-a spus că nu mai prind Crăciunul. Asta a fost tot„, a povestit Cristian Ţânţăreanu.

El a mai spus că această glumă a sa fost interpretată greşit de presă, care a transformat-o într-o ştire serioasă, dând în acelaşi timp asigurări că se simte foarte bine.