Milionarul din Braşov a făcut o fotografie înainte să îşi ucidă bunica. Ultima imagine a bătrânei în viaţă

Dan Cămârzan, milionarul din Braşov care a îngrozit o țară întreagă, după ce și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, a surprins o ultimă fotografie înainte de a o sugruma pe femeie, luni dimineaţă, în urma unui conflict spontan.

RomaniaTV.net
10 mai 2019, 14:24

Ultima imagine cu victima și călăul, surprinsă înainte de crimă, arată cum milionarul ucigaș și-a făcut selfie cu bunica lui, înainte să o ucidă. Acesta se afla alături de mama, sora și bunica lui. Dan Cămârzan a surprins o ultimă imagine cu cele trei femei din familia sa şi toți cei prezenți schițau un zâmbet în poză. Nimic nu părea să prevestească ce a urmat.

Dan Cămârzan, milionarul care şi-a ucis bunica, a făcut scandal în sala de judecată 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, în 6 mai 2019, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dan Cămârzan, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor în forma violenței în familie, scrie cancan.ro

„La aceeași dată, inculpatul a fost reținut preventiv, începând cu ora 17.20. La data de 7 mai 2019, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov. Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viața bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”, au transmis procurorii brașoveni.

Ulterior, Cămârzan a fost arestat pentru 30 de zile. El a recunoscut fapta, nu înainte de a face declarații halucinante: „Bunica este tata! Cineva fură corpul oamenilor. Gândiți-vă la Sfinxul de la Sinaia! Și la capul de acolo, ce presupune, cum este viața veșnică.” Dan Cămârzan nu e la prima faptă de violență. Este judecat și pentru o și infracțiune de lovire sau alte violențe. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov l-a trimis în judecată, pentru că s-a bătut cu o cunoștință, într-un local.

Dezvăluiri şocante despre milionarul care şi-a ucis bunica. Bărbatul ar fi ţepuit 90 de familii din Braşov