Milionarul Vagabond există!

Un tânăr indian, ce provine dintr-una din cele mai sărace regiuni ale Indiei, a devenit prima persoană care a câştigat potul cel mare la versiunea indiană a concursului TV "Vrei sa fii miliardar". 

RomaniaTV.net
27 oct. 2011, 09:11
Milionarul Vagabond există!

Sushil Kumar, un modest operator de calculator din statul indian Bihar, a câştigat premiul cel mare la popularul concurs TV indian „Kaun Banega Crorepati”, versiunea indiană a concursului TV „Vrei sa fii miliardar”, potrivit BBC.

Fratele câştigătorului, Sudhir Kumar, a declarat că Sushil nu avea cum să nu câştige ţinând cont de cât era de pregătit.

Povestea lui Sushil Kumar imită aproape la indigo scenariul mult premiatei pelicule „Slumdog Millionaire”. Bărbatul, în vîrstă de 27 de ani, proaspăt căsătorit, câştiga înainte de concurs echivalentul a 465 de lei pe lună. În urma câştigării concursului Sushil Kumar a obţinut aproximativ 10 milioane de euro.

El a povestit BBC că acum îşi va putea achita toate datoriile, după care va cumpăra o locuinţă nouă pentru familia sa.

Interesant este faptul că gazda versiunii indiene a emisiunii „Vrei sa fii miliardar” (Kaun Banega Crorepati) este starul Bollywood Amitabh Bachchan, de la aducerea căruia concursul a primit o substanţială mărire a premiului final.