Milionarul Virgil Chirică, asociatul lui Dan Șucu și Cristi Borcea, s-a sinucis în vila sa din Voluntari. Bărbatul a lăsat și un mesaj de adio

Virgil Chirică, unul dintre asociații lui Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar în zona de nord a Capitalei, s-ar fi sinucis în vila sa din Voluntari.

13 feb. 2024, 10:45
Milionarul Virgil Chirică, asociatul lui Dan Șucu și Cristi Borcea, s-a sinucis în vila sa din Voluntari. Bărbatul a lăsat și un mesaj de adio
Milionarul Virgil Chirică a fost găsit fără suflare în vila sa din Voluntari

În data de 4 februarie 2024, un bărbat a apelat numărul unic de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit fără suflare pe prietenul său, Virgil Chirică, într-o vilă din Voluntari. Surse apropiate anchetei spun că milionarul a murit intoxicat cu fum, după ce și-a cumpărat trei grătare și mai mulți saci cu cărbuni.

Duminică, 4 februarie, Virgil Chirică a luat în casă cărbunii, unul dintre grătare și substanțe inflamabile pentru aprins focul, pe care le-a dus în baia de la etajul 1. Acolo, a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, venitlatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, pentru ca fumul să nu iasă din încăpere, potrivit Gândul.

Citește și: Sorin Anghel, afaceristul ucis în hotelul de la Padina, era vărul interlopului Ghenosu. Înainte de crimă, suspecții ar fi livrat substanțe interzise la petrecere

Afaceristul ar fi înghițit mai multe pastile din diferite flacoane, iar în momentul când a simțit că încep să-și facă efectul, a scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

Virgil Chirică ocupa și funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group.

„Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public cu privire la un barbat, gasit decedat intr-o locuinta din orasul Voluntari, Compartimentul de Relatii Publice, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, este abilitat sa comunice urmatoarele:

La data de 4 februarie a.c., Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul ca, o persoana de sex masculin a fost gasita decedata intr-o locuinta din orasul Voluntari.

Citește și: Un patron cunoscut din Constanța a murit în Thailanda. Petru Irimia a căzut de la balcon

La fata locului s-au deplasat politistii Serviciului de Investigatii Criminale Ilfov pentru efectuarea activitatilor din competenta. Persoana decedata a fost identificata, in cauza fiind vorba despre un barbat in varsta de 46 de ani.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminali Ilfov efectueaza cercetari in cadrul unui dosar de urmarire penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmarirea penala fiind efectuata sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea”, au transmis oamenii legii.