MILITARUL DECAPITAT LA LONDRA: Noi imagini ŞOCANTE din timpul atacului terorist VIDEO

Presa britanică a publicat o nouă înregistrare video de la atacul terorist de la Londra, în care cei doi atacatori atacă primii poliţişti care au intervenit la locul crimei, potrivit România TV.

24 mai 2013, 14:21
MILITARUL DECAPITAT LA LONDRA: Noi imagini ŞOCANTE din timpul atacului terorist VIDEO

Imaginile, filmate dintr-o clădire de vis-a-vis, arată cum cei doi terorişti se despart atunci când văd primul echipaj de poliţie venit la faţa locului. Unul dintre ei se repede la ofiţeri cu un cuţit, însă este împuşcat.

Între timp, foarte mulţi oameni au depus flori în locul în care a fost omorât militarul Lee Rigby. Potrivit apropiaţilor, acesta era un om curajos şi popular, simpatizat de colegi şi de superiori, care şi-a demonstrat din plin calităţile în misiunea din Afganistan.

„Era sufletul trupei de toboşari şi a luat parte la multe ceremonii. Totodată, era un militar desăvârşit şi a servit cu distincţie în Afganistan, Germania şi Cipru”m a declarat Ned Miller, superiorul militarului ucis.

Cei doi islamişti care l-au ucis pe militarul britanic se aflau în atenţia serviciilor de informaţii, însă nu erau consideraţi ca posibili terorişti. Premierul britanic a declarat că atacul reprezintă o „trădare a Islamului”.

Poliţia a mai reţinut doi tineri, un bărbat şi o femeie, acuzaţi de complicitate. Totodată, peste 1.200 de militari au fost detaşaţi pe străzile capitalei britanice, în încercarea de a linişti populaţia.