Minat noaptea, aruncat în aer în timpul zilei. Imagini inedite cu distrugerile provocate de apărătorii ucraineni, ruşilor VIDEO

Forțele de operațiuni speciale ucrainene au publicat un videoclip cu minarea și distrugerea unui ponton rusesc în regiunea Lugansk.

16 iun. 2022, 11:29
Minat noaptea, aruncat în aer în timpul zilei. Imagini inedite cu distrugerile provocate de apărătorii ucraineni, ruşilor VIDEO

„Nu știm ce au crezut ocupanții când au construit un pod de pontoane pentru a forța trecerea peste acest râu din regiunea Lugansk. La urma urmei, sunt mai mult decât suficiente semne proaste pentru ei acum, în jurul acelui loc, sub formă de echipament rusesc ars”, se menţionează în postarea care înfăţişează acţiunea soldaţilor ucraineni.

„Nu știm la ce spera inamicul, în momentul în care SSO al Ucrainei minează un ponton sub nasul lui în miezul nopții. Dar știm exact ce emoții au avut soldații noștri când au aruncat în aer obiectivul”, se mai arată în explicaţie, conform Pravda.

Citeşte şi Doi mercenari americani, prinşi de ruşi într-o ambuscadă. Povestea fascinantă a capturării lor şi reacţia Casei Albe

Locația și ora evenimentului nu au fost dezvăluite, din motive se securitate naţională. Armata publică de obicei videoclipuri la ceva timp după lupte, când nu reprezintă un pericol pentru Forțele de Apărare ucrainene.

Artileria și aeronavele ucrainene au distrus în mod repetat punctele de trecere cu pontoane ale ocupanților ruși, pe care le construiesc cu insistență pentru a  trece râul Severodonețk.

În acelaşi timp, Serghei Gaidai, șeful Administrației Militare Regionale Luhansk, a tranmis joi că forțele armate ucrainene au respins asaltul rusesc asupra localităţii Toșkivka, iar rezistenţa de la Severodonețk este în continuare eroică.

Citeşte şi Războiul din Ucraina, ziua 113. Zelenski anunţă intensificarea bombardamentelor. „Lumea vrea să înveţe de la ucraineni cum să lupte şi să învingă”