Minculescu, despre plecarea de la IRIS: Decizia mea are legătură cu DEGRADAREA MORALĂ din România

Cristi Minculescu a declarat, marţi, că decizia de a părăsi trupa Iris nu este legată de bani sau de vreun conflict cu colegii săi, ci de "vremurile pe care le trăim şi de degradarea morală care ne înconjoară în România anului 2012". Solistul a declarat într-un interviu pentru Rock FM că a avut speranţe care nu s-au împlinit.  

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 20:39
Minculescu, despre plecarea de la IRIS: Decizia mea are legătură cu DEGRADAREA MORALĂ din România

„Decizia a fost luată nu în mod spontan. M-am mirat și eu că am ajuns în poziția aceasta de a decide să părăsesc trupa. Este o decizie care nu are sub nicio formă nicio legătură cu băieții din trupă, ci pur și simplu cu vremurile pe care le trăim și cu degradarea morală care ne înconjoară în momentul de față în România anului 2012”, a declarat Minculescu.

Artistul a mai spus că motivele financiare nu au fost hotărâtoare. „Pot fi foarte multe interpretări, dar am avut și eu speranțele mele care s-au împlinit, nu s-au împlinit… Ideea e că, una peste alta, din 3 septembrie, nu mai sunt la Iris. Nu înseamnă că mă retrag din muzică și băieții au înțeles greșit în legătură cu chestia financiară. Sigur că banii îți fac viața mai ușoară, dar nu sunt decisivi și s-a înțeles greșit acest motiv. Pur și simplu au fost foarte multe motive mici care au dus la decizia mea”.

CITEŞTE ŞI Fanii IRIS vor să-l convingă pe Minculescu să nu părăsească trupa

Citeste mai mult pe RTV.NET:

„Nu mă retrag din muzică, mă retrag de la Iris. Repet, m-am mirat și eu că am ajuns să iau decizia aceasta, dar e singurul moment în care nu-mi pare rău. Deocamdată, singura certitudine tristă e că nu voi mai fi la Iris. Nu știu ce voi face. Mă liniștesc și eu un pic, să ies din presiunea asta, a obiectivelor pe care le-am avut de-a lungul timpului și cu siguranță că veți afla primii ce am de gând”, a declarat fostul membru al Iris.

CITEŞTE ŞI Nelu Dumitrescu, de la IRIS: Lui Cristi Minculescu nu-i mai pasă deloc de muzică

Artistul a afirmat că nu există nicio șansă de a reveni asupra deciziei sale. „Nu e vorba de niciun conflict și băieții chiar mi-au respectat decizia și nu are legătură în plan personal cu niciunul dintre ei. Vreau să le mulțumesc lor și vouă pentru suportul moral de acum trei ani și jumătate.”


loading...
Partenerii noștri