Minerii, la un pas să îşi linşeze liderii sindicali. Tensiuni la Cariera Roşiuţa

Publicat: Miercuri, 22 Ianuarie 2020 11:00 // Actualizat: Miercuri, 22 Ianuarie 2020 11:09 // Sursa: romaniatv.net

Tensiune maximă la Complexul Energetic Oltenia. Minerii de la Cariera Roșiuța au fost la un pas să-și linșeze liderii sindicali care voiau să le prezinte noul Contract Colectiv de Muncă.

Trei lideri de sindicat au fost la un pas să linşeze liderii sindicali care doar să le prezinte noul contract colectiv de muncă. Sindicaliştii au fost scoşi din sală doar cu ajutorul firmei de pază.

În câteva zile vor începe negocierele dintre sindicate şi administraţia Complexului Energetic Oltenia pentru semnarea contractului colectiv de muncă, iar acest lucru provoacă tensiuni mari. Noul contract trebuie să prevadă drepturile salariaţiilor, solicitări pe care minerii le-au adresat sindicatelor care îi reprezintă. 

Conform unuia dintre liderii sindicali, cei care au început cearta au fost paznicii, care nu au dorit să îi lase să se adreseze minerilor. Interdicţia venind din partea administraţiei.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cariera roşiuţa ceartă lideri sindicali mineri Oltenia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 ian 13:17
Răspunde | Votează email 0 email
puie mnl!
"Gurnalistule" ce-ai facut bai tata, ti-a dat eroare la mansarda? "Trei lideri de sindicat au fost la un pas să linşeze liderii sindicali"?
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H