Minerva şi Voropchievici, despre atentatele din Bruxelles. Ce urmează

Atentatele din Bruxelles schimbă modul în care se va face politica de acum încolo. Se puteau preveni aceste atacuri teroriste sângeroase cu ajutorul clarviziunii? Astrologul Minerva şi numerologul Mihai Voropchievici vorbesc despre cât de dificil este anul 2016 şi cum a fost anunţată tragedia din Belgia.

RomaniaTV.net
28 mart. 2016, 09:24
Minerva şi Voropchievici, despre atentatele din Bruxelles. Ce urmează

Anul 2016 sta sub semnul planetei razboiului, Marte, care se va afla in mare parte in casa domiciliului Scorpionului, o zodie de apa cu foarte multe caracteristici ale unei zodii de foc (dorinta de razbunare, orgoliu exacerbat, nevoia de afirmare cu orice pret etc.).

Citeşte şi  Astrologul MINERVA dezvăluie ce zodii vor avea probleme în 2016

Din punct de vedere numerologic, insa, 2016 este un an aflat sub cifra 9, deci traim un final de ciclu cu surprize placute si neplacute.

„Acum doua saptamani nu te intreba nimeni de nimic in Bruxelles. Asta ce a fost? O invitatie! Poftiti pe la noi ca sa faceti ceva. Nu se cereau nici pasapoarte, nici buletine. De ce ni se cere noua viza pentru America? Noua ni se cere intarirea granitelor locale. Suntem una dintre tarile care au aplicat fantastic de bine legea comunitara.”

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com