MINI Roadster, lansat şi în România

Compania Automobile Bavaria a lansat pe piaţa românească automobilul MINI Roadster, cel de-al şaselea model al mărcii britanice pe plan local. MINI Roadster este disponibil în patru variante de motorizare, din care trei pe benzină şi una diesel, iar preţul de achiziţie pentru varianta de bază începe de la 19.300 de euro, fără TVA, informează AGERPRES.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 18:40
MINI Roadster, lansat şi în România

Gama de motorizări pe benzină are la bază motorul de 1,6 litri în trei variante de putere, de 122, 184 şi, respectiv, 211 cai-putere. Versiunea diesel beneficiază de un motor de 2 litri, capabil să dezvolte 143 de cai-putere.

MINI Roadster dispune de un soft top robust ce poate fi deschis si închis cu uşurinţă în mod manual. Specificul de roadster nu a afectat cu nimic practicabilitatea acestui model, care oferă o capacitate a portbagajului de 240 de litri. În ceea ce priveşte funcţiile de entertainment şi comunicare, MINI Roadster poate fi echipat opţional cu sistemul de difuzoare Harman Kardon hi-fi si interfaţa USB audio. Sistemul MINI Visual Boost cu radio si cel de navigaţie sunt afişate pe un ecran color de înaltă rezoluţie şi care este amplasat central.

Mai mult, MINI Connected permite posesorilor de terminale Apple iPhone să acceseze serviciile bazate pe internet din interiorul masinii. MINI Connected App oferă posibilitatea utilizării unor funcţii web radio, Facebook şi Twitter.