„Minionii”, din seria Despicable Me, cel mai AŞTEPTAT film al verii, are vineri premieră în România

MINIONII au premieră vineri în România. A mai rămas doar o zi până când se lansează cel mai aşteptat film al momentului. Mai exact, pe 10 iulie 2015 se va lansa şi în cinematografele din România, animaţia "Minions", un film destinat în special copiilor, dar şi adulţilor. Pentru că filmul a avut deja primele proiecţii în cinematografele din SUA, cronicile sunt în mare parte pozitive.

RomaniaTV.net
09 iul. 2015, 11:30
„Minionii”, din seria Despicable Me, cel mai AŞTEPTAT film al verii, are vineri premieră în România

Povestea „Minionilor”, creată de Universal Pictures și Illumination Entertainment, își are originea la începutul timpurilor şi este sub regia lui Pierre Coffin și Kyle Balda. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloși stăpâni.

Dar un Minion pe nume Kevin are un plan bine pus la punct. Kevin, împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze supuși, potrivit Cinemagia.ro.

Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, până la urmă, la următorul lor stăpân – Scarlet Overkill cu vocea Sandrei Bullock, prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii vor călători din înghețata Antarctică până în New Yorkul anilor ’60, ajungând în final în Londra zilelor noastre, unde au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existența lor: aceea de a salva specia Minionilor de la anihilare!

„Minionii” vor fi însoțiți în aventura lor de Herb Overkill, savantul nebun soț al lui Scarlet, căruia îi dă voce Jon Hamm, Walter Nelson, patriarhul găștii de ticăloși, căruia îi dă voce Michael Keaton, Madge, consoartă într-ale ticăloșiilor a lui Walter, căreia îi dă voce Allison Janney, profesorul Flux, inventatorul primei mașini a timpului din lume, și paznic al Turnului unde se află inestimabilele bijuterii ale Reginei, cu vocea lui Steve Coogan, Regina Elisabeta a II-a, căreia îi dă voce Jennifer Saunders și naratorul acestei călătorii cum nu am mai văzut, a cărui voce e dată de Geoffrey Rush.