Ministerul Educaţiei cumpără păpuşi pentru grădiniţe

Grădiniţele vor fi dotate anul acesta cu păpuşi de mânuit, cu semne de circulaţie, cu balanţe cu numărătoare şi cu mulaje pentru educarea igienei orale, potrivit Anunţului de atribuire postat pe e-licitatie.ro. Suma alocată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru dotarea cu materiale didactice a celor 11.700 de grădiniţe este de 3,5 milioane de lei, informează jurnalul.ro. Dotarea grădiniţelor face parte din Proiectul pentru Reforma Educaţiei Timpurii – 2011.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 15:26
Ministerul Educaţiei cumpără păpuşi pentru grădiniţe

Semnele de circulaţie şi balanţele cu numărătoare vor fi livrate de Eurodidactica pentru suma de 824.500 de lei, respectiv 1,5 milioane de lei, păpuşile de mânuit vor fi achiziţionate de la Peak Toys pentru suma de 402.000 de lei, iar mulajele pentru educarea igienei orale vor fi cumpărate de la Editura Herra pentru 430.000 de lei, potrivit anunţului de atribuire postat pe e-licitaţie.ro.

Termenul de livrare a materialelor didactice este de 60 de zile de la semnarea contractului, potrivit Caietului de Sarcini.

Păpuşile de mânuit sunt din material textil, se utilizează pe degete, prezintă diferite personaje masculine şi feminine şi trebuie să aibă minimum 10 centimetri înălţime, potrivit Caietului de Sarcini.