Ministerul Sănătăţii, propunere inedită: Medicii ar putea opera contra cost, în timpul liber

Ministerul Sănătăţii propune ca medicii din spitalele de stat să poată opera contra cost în timpul lor liber. Măsura vine în urma scandalului silicoanelor. De asemenea, 77 de spitale din ţară vor fi controlate luna aceasta.

05 mai 2014, 06:30
Ministerul Sănătăţii, propunere inedită: Medicii ar putea opera contra cost, în timpul liber

În urma problemelor descoperite la Spitalul de Arşi, una dintre măsurile luate de Ministerul Sănătăţii ar fi ca medicii să poată opera în spitalele de stat în sistem privat. Astfel, potrivit România TV, există propuneri ca pacientul să poată face cerere să fie operat de medicul pe care îl preferă, în spitalul de stat, în afara orelor de program, contra cost.

Citeşte şi Detalii HALUCINANTE în cazul scandalul de la Spitalul de Arşi. Medicii au strâns AVERI FABULOASE

Deocamdată nu există un termen la care să fie introdusă această măsură, urmează ca ministrul sănătăţii să poarte discuţii cu Colegiul Medicilor şi comisia naţională de specialişti pentru a se stabili detaliile.

În plus, începând de luni vor fi controlate 77 de spitale. În primul rând sunt vizate secţiile de chirurgie. Controalele au legătură cu deconturile ilegale de operaţii din Spitalul de Arşi, acolo unde trei medici au fost arestaţi pentru fapte de corupţie.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE în dosarul SILICOANELOR. Şi ASISTENTELE se făceau mai frumoase pe banii statului