Ministerul Sănătăţii: Un copil cu suspiciune de SHU, transferat de la Braşov la „Marie Curie”

Un copil de 2 ani cu infecţie respiratorie acută şi suspiciune de sindrom hemolitic uremic (SHU) este transferat sâmbătă de la Braşov la Spitalul "Marie Curie" din Capitală, informează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

19 mart. 2016, 11:39
Ministerul Sănătăţii: Un copil cu suspiciune de SHU, transferat de la Braşov la „Marie Curie”

„În cursul zilei de sâmbătă, la unitatea sanitară din Bucureşti va fi transferat de la Braşov un copil în vârstă de 2 ani cu infecţie respiratorie acută şi suspiciune de sindrom hemolitic uremic (SHU). În acest caz diagnosticul final va fi stabilit după investigaţiile de laborator realizate în spital”, precizează MS.

Ministerul Sănătăţii informează că, sâmbătă, în Spitalul „Marie Curie” din Capitală mai sunt internaţi doi copii cu sindrom hemolitic uremic (SHU), conform informaţiilor transmise de către medicii unităţii sanitare.

Citeşte şi: Detalii despre starea copiilor internaţi la Spitalul „Marie Curie”. Vezi în ce stare este fetiţa din Feteşti

„Ambii copii primesc tratament de specialitate în secţia de nefrologie, iar copilul din Feteşti este supus în continuare procedurilor de dializă peritoneală. Starea de sănătate a lor este în evoluţie favorabilă”, se mai arată în comunicatul Ministerului Sănătăţii.