Ministru Finanţelor, anunţ important despre plata pensiilor de Sărbători. „Deci, categoric NU!”

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, la Guvern, ca răspuns la o întrebare despre scenariul potrivit căruia anumite pensii nu se vor plăti timp de două luni de zile, că acest risc nu există, fiind doar „afirmaţii nejustificate” lansate în spaţiul public.

RomaniaTV.net
23 nov. 2018, 15:36
Ministru Finanţelor, anunţ important despre plata pensiilor de Sărbători. „Deci, categoric NU!”

Întrebat vineri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, despre faptul că cei din PNL au spus că persoanele care au primit decizii de pensionare după 9 noiembrie riscă să primească pensie abia în ianuarie 2019, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici a râs şi a spus că nu se poate produce aşa ceva.

„Dacă nu aţi fi invocat de unde vine întrebare, aş fi spus că stau să verific. Spunând de unde vine întrebarea, cu siguranţă acest lucru nu se poate produce”, a afirmat Teodorovici.

El a catalogat scenariul ca fiind nejustificat. „Cum să fie? De unde această…? Vedeţi, se lansează afirmaţii nejustificate în spaţiul public. Aşa ceva nu se poate şi Guvernul nu are cum să lase să se producă o astfel de situaţie. Deci, categoric nu!”, a adăugat Teodorovici.

Majorarea salariului minim pe economie, amânată până anul viitor