Ministrul Agriculturii, rănit într-un accident în judeţul Ialomiţa. Achim Irimescu, adus cu ambulanţa la Bucureşti UPDATE

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc joi, la ieşire din Slobozia spre Brăila.

RomaniaTV.net
25 aug. 2016, 08:20

UPDATE: Ministrul kuweitian al Agriculturii, Ali Saleh Al Omair, va fi transferat într-un spital din Germania, în urma accidentului în care a fost implicat alături de omologul său român, Achim Irimescu.

Ministrul kuweitian al Agriculturii va fi transferat într-un spital din Germania

UPDATE: Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia arată că ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL și neurochirurgical. Oficialii au fost transferați la București, la spitalul Elias, cu ambulanța.

Achim Irimescu se afla într-o coloană oficială şi era în maşină cu omologul său din Kuweit şi cu un translator.

Autoturismul în care se aflau cei trei a acroşat o altă maşină, iar în urma incidentului Ministrul Agriculturii şi alte două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri.

Starea celor doi oficiali este stabilă, amândoi sunt conștienți. Miniștrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viața lor nu este pusă în pericol. Translatorul delegației a suferit un traumatism de stern ușor, de asemenea este în afara oricărui pericol.

Cele trei persoane au fost evaluate în primă fază la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia., după care au fost transferaţi la spitalul Elias din Capitală.

Poliţiştii fac, la momentul transmiterii acestei ştiri, cercetări la faţa locului, iar cei de la Rutieră dirijează traficul în zonă.

„Starea celor doi oficiali este stabilă, amândoi sunt conştienţi. Miniştrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viaţa lor nu este pusă în pericol. Translatorul delegaţiei a suferit un traumatism de stern uşor, de asemenea este în afara oricărui pericol”, se arată într-o informare de presă a Ministerului Sănătăţii.

Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Slobozia, pe DN 21. „Este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 21, la ieşirea din municipiul Slobozia. În urma acestui accident, trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost vătămate corporal şi se află la acest moment la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Toate cele trei persoane sunt conştiente, au fost rănite uşor. Au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Urmează să stabilim datele exacte ale producerii accidentului. Confirmăm însă că era vorba despre o coloană oficială ce se afla în deplasare, mai exact o delegaţie oficială”, a declarat Andreea Loghin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.