Ministrul Agriculturii vrea să creeze o reţea de colectare a produselor româneşti după ce a falimentat-o pe cea a lui Petre Daea

După ce a închis casele de comerţ ale lui Petre Daea, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune că vrea să creeze o reţea naţională de colectare, depozitare, procesare şi distribuţie a produselor româneşti. 

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 19:37
Ministrul Agriculturii vrea să creeze o reţea de colectare a produselor româneşti după ce a falimentat-o pe cea a lui Petre Daea

Adrian Nechita Oros, ministrul agriculturii, spune că vrea să creeze o reţea naţională de colectare, depozitare, procesare şi distribuţie a produselor româneşti. Una identică cu a fostului ministru Daea, falimentată pentru că agricultorul / crescătorul venea cu brânza, iar statul uita să-l plătească.

„Prin Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă dorim să facem opt depozite regionale, strategice, legate ombilical cu toţi procesatorii români, să creăm o reţea naţională de colectare, depozitare, procesare şi distribuţie a produselor româneşti şi avem alocaţi aproape 750 de milioane de euro pentru această reţea”, a spus Adrian Nechita Oros, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc vineri, 16 octombrie.

Citeşte şi Ministrul Agriculturii anunţă că au crescut rezervele statului pentru alimentele de bază