Ministrul Apărării, după decizia de suspendare a generalului Ciucă: O să vedem soluţiile pe care le avem de acum înainte

Gabriel Leş, ministrul Apărării Naţionale, a declarat joi că a aflat decizia Curţii de Apel Bucureşti în cazul şefului Statului Major al Apărării (SMAp), precizând că soluţiile în această situaţie urmează să fie găsite ''de acum înainte''.

RomaniaTV.net
31 ian. 2019, 11:24
Ministrul Apărării, după decizia de suspendare a generalului Ciucă: O să vedem soluţiile pe care le avem de acum înainte

Ministrul Apărării a făcut această precizare la finalul Reuniunii informale a miniştrilor Apărării din ţările membre UE, care are loc în aceste zile la Bucureşti.

„Cred că nu este contextul bun să vorbim despre o astfel de situaţie. Este o chestiune care ţine, până la urmă, de Ministerul Apărării Naţionale, este chestiune strict administrativă. Am aflat acum de această decizie. O să vedem soluţiile pe care o să le avem de acum înainte, discuţiile cu preşedintele”, a afirmat Gabriel Leş, potrivit Agerpres.

Curtea de Apel Bucureşti a admis joi o cerere depusă de Ministerul Apărării Naţionale) prin care se solicită suspendarea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului SMAp, generalul Nicolae Ciucă. 

Citeşte şi: Curtea de Apel a suspendat prelungirea mandatului lui Nicolae Ciucă, şeful Statului Major General