Ministrul Bostan: Nu sunt programate CONCEDIERI colective la Poştă. Dacă sunt încălcate regulile, voi fi nemilos

Ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, a declarat, luni seara, la TVR, că Poşta Română are nevoie de un plan strategic pe termen lung pentru a atrage investitori. Acesta a afirmat că nu sunt planificate concedieri colective, dar dacă cineva nu-şi face treaba şi nu respectă regulile, va fi concediat.

RomaniaTV.net
18 ian. 2016, 21:05
Ministrul Bostan: Nu sunt programate CONCEDIERI colective la Poştă. Dacă sunt încălcate regulile, voi fi nemilos

Ministrul Marius Bostan s-a declarat nemulţumit de actualul plan al managementului Poştei, dar a subliniat că este un pas înainte faţă de anii trecuţi.

„Poşta are nevoie de investiţii masive. Pentru a atrage aceste investiţii, este nevoie să ai un plan. Faptul că nu a existat un plan explică eşecul privatizării. E nevoie de un plan serios, credibil, pentru ca investitorii să vină. În trei luni vom avea acest plan”, a spus Ministrul Comunicaţiilor, potrivit stiriletvr.ro.

Marius Bostan a mai afirmat că nu este programată o concediere colectivă în acest moment:Nu este programată nicio concediere în sensul concedierii colective la Poşta Română. Dacă cineva nu-şi face treaba şi nu respectă regulile, va fi concediat. Dacă sunt încălcate regulile, voi fi nemilos. Voi lua măsurile de care este nevoie.”

„Poşta a fost o vacă de muls pentru toate regimurile politice”, a mai spus Marius Bostan.

Despre Afacerea Microsoft, Marius Bostan a explicat că aceasta nu ar fi trebuit să existe în România.

„Ar trebui să existe un contract cadru, pentru care e nevoie de o decizie la nivel guvernamental. Eu aş cere companiei să facă o ofertă specială pentru statul român. Să fie totul la vedere. Să existe nişte licenţe standard pentru toată administraţia din România”, a spus ministrul Comunicaţiilor.

Citeşte şi