Ministrul Cuc se laudă cu achiziţiile de la Aeroportul Otopeni: a cumpărat 150 de cărucioare pentru bagaje

Aeroportul Otopeni a finalizat achiziţia în regim de urgenţă a 150 de cărucioare pentru bagaje, urmând să fie cumpărate şi altele, în procedură normală, în timp ce parcarea din zona sosiri a fost asfaltată, a scris, luni, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

24 iun. 2019, 10:44
Ministrul Cuc se laudă cu achiziţiile de la Aeroportul Otopeni: a cumpărat 150 de cărucioare pentru bagaje

„Şi unii politicieni ar trebui să aibă puţină răbdare, mai ales că şi ei ştiu ce înseamnă termenele procedurale legale. Am văzut că un fost prim-ministru era nerăbdător cu situaţia Aeroportului Otopeni. Eu aleg să-i răspund cu imagini şi acţiuni. Aeroportul Otopeni a finalizat achiziţia, în regim de urgenţă, a unui număr de 150 de cărucioare pentru bagaje. Vor mai fi achiziţionate şi altele, pe procedura normală, la termen. Conducerea, nouă, a CNAB a reuşit într-un termen rapid asfaltarea parcării din zona Sosiri, lucru ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp”, a arătat ministrul, postând şi fotografii cu cărucioarele şi noua parcare.

El a anunţat şi faptul că s-a semnat contractul pentru reparaţia capitală a pistei 2 de pe Aeroportul Otopeni, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anul 1997.

„Ce vreau să înţeleagă toată lumea este faptul că sunt atent la tot ce se întâmplă la companiile pe care Ministerul Transporturilor le gestionează şi, acolo unde sunt probleme, le cer tuturor conducerilor acestor companii să intervină în regim de urgenţă, astfel încât cetăţenii români să nu aibă de suferit. Sunt bucuros că activitatea mea este monitorizată şi acest lucru mă motivează şi mai tare”, a conchis Cuc.