Darius Vâlcov, ministrul Finanţelor, audiat la DNA

Ministrul de Finanţe, Darius Vâlcov, a ajuns, vineri după-amiază, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat, potrivit România TV, în calitate de suspect într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada când acesta era primar la Slatina. Potrivit unor surse judiciare, alte două persoane vor fi audiate la DNA în acelaşi dosar. UPDATE: Darius Vâlcov a părăsit sediul DNA după mai bine de trei ore de la sosire şi a refuzat să ofere detalii despre discuţiile avute cu procurorii.

RomaniaTV.net
13 mart. 2015, 16:07
Darius Vâlcov, ministrul Finanţelor, audiat la DNA

Darius Vâlcov nu a făcut nici un fel de declaraţie la intrarea în sediul DNA. Potrivit România TV, Darius Vâlcov a fost adus cu mandat într-o maşină a Ministerului de Finanţe, însoţită de un automobil al DNA. Ministrul a fost ridicat de către procurori după ce a ieşit de la o emisiune TV în care prezentase reformele preconizate prin proiectului noului Cod Fiscal. Potrivit România TV, este vorba despre un dosar înregistrat în septembrie 2014.

Procurorii anchetează modul în care au fost semnate unele contracte de către municipalitatea din Slatina de pe vremea când Darius Vâlcov era primar în acest oraş, adică în perioada iunie 2004-martie 2012. La sediul DNA urmează să fie aduşi şi alte persoane, susţin aceleaşi surse.